ELSEM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 554 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Elsem. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 9:51 Ik raad het niet aan. de wraps waren bitter, de kleine portie zonder saus was hetzelfde maar 100 keer beter in KFC. De prijs is hoog en de kwaliteit is zeer beschikbaar.
8 jun 2024 om 21:38 Top
31 mei 2024 om 20:55 Oh oh oh, 2 uur en 15 minuten! Ik begrijp dat het druk is ook bij de opening van het restaurant maar dit kon beter. Voorheen kreeg je nog een fles wijn van het huis als het langer dan een uur duurde maar dat kan ook niet meer. Eten blijft super!
25 mei 2024 om 20:48 Voor het eerst besteld en zeker niet voor het laatst bezorging precies op tijd gerechten lekker warm vriendelijke bezorger dus een DIKKE 10+
27 apr 2024 om 14:59 prima maaltijd
22 apr 2024 om 16:47 Het eten was super heerlijk. Bezorgtijd was van te voren aangegeven en klopte.
20 apr 2024 om 22:03 Heerlijk en gevarieerd eten met smaken die je meenemen naar een ver en onbekend land. Een aanrader als je eens iets anders wilt eten dan je bekend is.
6 apr 2024 om 20:55 Zo lekker!!! Mijn favoriete restaurant, alles is heerlijk!! Top
29 mrt 2024 om 0:04 Ons favoriete restaurant!! Heerlijk en vers eten. Ook vriendelijke eigenaar en bezorging heel netjes.
26 mrt 2024 om 21:13 Prima op tijd en heerlijk eten!
24 mrt 2024 om 21:44 Heerlijk eten en snel gebracht
23 mrt 2024 om 21:28 Super